economia

Bons descompte i una plataforma en línia, la nova campanya de Calvià per promocionar el comerç local

Amb aquesta iniciativa, que té un pressupost de 180.000 euros, l'ajuntament vol dinamitzar l'activitat comercial en un moment complicat

Bons+descompte+i+una+plataforma+en+l%C3%ADnia%2C+la+nova+campanya+de+Calvi%C3%A0+per+promocionar+el+comer%C3%A7+local

240 negocis de Calvià ja s’han adherit a la nova campanya de l’ajuntament “El comerç elevat a la màxima potència“. Una de les iniciatives que inclou és la creació d’aquesta plataforma de Marketplace en línia, on poden anunciar els seus productes i les ofertes.

La nova campanya també inclou l’emissió de bons descompte que es podran bescanviar als negocis locals, sempre que no hi venguin begudes alcohòliques. Els residents al municipi els podran comprar en línia per 10 euros, però el valor serà del doble, de 20 euros.

Amb aquesta campanya, que té un pressupost de 180.000 euros, l’ajuntament vol dinamitzar l’activitat comercial en un moment complicat. Preveuen que l’impacte econòmic sigui d’almanco 275.000 euros.

La iniciativa, inclosa dins el pacte social i econòmic signat per tots els partits polítics municipals, preveu poder arribar a gairebé un miler de comerços.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El sector de la construcció de Menorca recupera els nivells d’activitat d’abans de la pandèmia

Els arquitectes lamenten la manca d'inversió pública i insisteixen a denunciar la demora dels ajuntaments a l'hora d'atorgar llicències

La construcció recupera l’activitat sustentada pels habitatges unifamiliars de luxe

Els arquitectes diuen que el problema de la manca d'habitatges a preu assequible no s'està arreglant