X

Britànics avancen els seus vols a Mallorca davant l’anunci de restriccions

Ja hi ha dos casos confirmats de la nova variant òmicron a l'estat insular 

28/11/2021

Britànics avancen els seus vols a Mallorca davant l’anunci de restriccions

El Regne Unit va anunciar aquest dissabte vespre noves restriccions. Tenen dos casos confirmats de la nova variant òmicron. I a l’aeroport de Palma, hem trobat ja els primers passatgers que han decidit avançar el seu vol a Mallorca.

És el cas d’una ciutadana britànica, amb residència a Cala Ratjada. Es trobava de visita a la seva mare a Londres, quan van decidir tornar plegades a Mallorca per por a no poder-la anar a cercar més endavant. És un dels pocs testimonis que hem conegut a la terminal de Palma, perquè l’aeroport de Son Sant Joan està molt buit respecte del que s’ha pogut veure les darreres setmanes i fins i tot, del que era habitual en aquesta època de l’any.

Tot i això, hem pogut trobar altres passatgers britànics que també han passat per aquí. La majoria trasllada que no tenen problemes en acceptar aquestes mesures, proposades pel govern de Boris Johnson, que estableixen que tothom que entri al Regne Unit s’ha de fer una PCR obligatòriament, els dos dies següents de l’entrada, i després, aïllar-se fins a tenir el resultat.

La mesura, però, que no han acceptat tan bé és la que va establir aquest dissabte el govern espanyol. Tothom que entri des del Regne Unit ha d’estar vacunat.


Els passatgers del Regne Unit no podran entrar a les Illes sense vacunar-se

28/11/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris