política

Busquets: “El marcador de MÉS en corrupció continua a zero”

La coordinadora de MÉS per Mallorca ha assegurat que el partit ha rebut amb alegria i tranquil·litat l'arxivament provisional per part del jutge del cas Contractes

Busquets%3A+%22El+marcador+de+M%C3%89S+en+corrupci%C3%B3+continua+a+zero%22

La coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assegurat que el partit ha rebut amb alegria i tranquil·litat l’arxivament provisional per part del jutge instructor de l’anomenat cas Contractes i ha destacat que “el marcador de MÉS en corrupció continua a zero”. Busquets ha manifestat la seva “satisfacció, alegria i tranquil·litat” davant la resolució judicial i ha recalcat que “la gent de MÉS per Mallorca ha estat sempre un exemple d’honestedat”, ha informat la formació ecosoberanista.

“Ha quedat demostrat el que explicàvem, que MÉS per Mallorca ha estat sempre un exemple d’honestedat, que no tots els polítics som iguals i que la gent de MÉS és honesta”, ha assegurat.

Sobre els contractes de les conselleries de Cultura i de Turisme amb el qui va ser coordinador de campanya de MÉS, Jaume Garau, que han estat investigats, la també vicepresidenta del Govern ha dit: “Els treballs encarregats estan fets, han quedat justificats, es van pagar, responien a una necessitat al servei d’aquest país”.

Busquets ha reconegut als membres de MÉS per Mallorca que en el seu moment “van fer un pas al costat davant una acusació que ha titllat d'”injusta”. Van prendre “responsabilitats polítiques com mai. Va ser una resposta exemplar en aquell moment”, ha assegurat.

Sobre si el partit es planteja prendre mesures judicials, Busquets ha assegurat: “Avui és un dia d’alegria i d’expressar satisfacció perquè s’ha demostrat el que ja sabíem. No tenim previstos passos. És un dia important, no sabem què més pot passar o si algú recorrerà”. “Les persones de MÉS per Mallorca van assumir un sacrifici personal enorme per a continuar demostrant que en MÉS per Mallorca som diferents i actuem de forma diferent, i que no acceptem que es posi ombres de dubte sobre el nostre projecte”, ha repetit.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El tramvia de Palma, inclòs en el pla de projectes estratègics

El projecte d'ampliació del metro fins al Parc Bit de Palma ha obtingut l'informe favorable de la Comissió Balear de...

Armengol defensa la descentralització de l’Estat i un sistema de finançament més just

Pel que fa a la insularitat, ha recordat que té com a conseqüència una manca d'inversió per part de l'Estat...

El sentit únic al port de Maó no serà una realitat aquest estiu

L'Ajuntament, però, manté l'acord d'aplicar els canvis una vegada acabi la temporada

Unanimitat al ple de Palma per desallotjar son Banya amb l’acord de les famílies que hi queden

L'Ajuntament amplia les ajudes si els veïnats desallotjats compleixen una sèrie de compromisos com l'escolarització dels infants