mallorca

CAEB Restauració demana obrir els negocis fins a les 18 i no fins a les 16 com proposa el Govern

També reclamen agmentar la cabuda de les terrasses al 70%


Els negocis de restauració obriran dia 2 a Mallorca, però encara no és oficial l’horari en què podran donar servei. La patronal del sector integrada a la CAEB afirma que el Govern els ha proposat obrir només les terrasses, fins a les 4 de la tarda, amb taules limitades a 4 persones i amb una ocupació del 50 per cent. Una proposta que no convenç la patronal CAEB restauració, sobretot pel que fa a l’horari. La CAEB també demana que es pugui augmentar la cabuda de les terrasses al 70 per cent i es comenci a treballar per obrir els interiors, perquè molts de negocis no disposen d’espai exterior. Demà es reunirà la Mesa de Diàleg Social per concretar les condicions de la desescalada en la restauració, que s’han d’aprovar divendres, en consell de govern extraordinari. El Govern fa setmanes que remarca que la desescalada ha de ser molt lenta i progressiva. Un argument en el qual també insisteixen des del Govern central. CAEB Restauració assegura que entén la preocupació de les institucions, però afirma que els negocis necessiten obrir. I reclama més ajudes, sobretot al Govern central, per poder fer front a la crisi. Una crisi que, segons els seus càlculs, obligarà a tancar entre el 30 i el 40 per cent d’aquests negocis.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Ivan 24/02/2021

    Hola,me hace gracia este reportaje,ya que habeis sacado una pizzaria la cual no esta cerrada,creo que deberíais de informaros mejor o almenos un poco a la hora de hacer un reportaje,ya que podéis perjudicar negocios,trabajadores y personas.Espero que haya una rectificación sobre este reportaje ya que han empezado comentarios de porque estaba cerrada la pizzeria y preguntas de porque ahora estabamos cerrados….

    Un saludo!

  2. Manuel Bruno Gómez 24/02/2021

    Hola buenas tardes espero que se rectifique de las imágenes de la noticia ya que habéis sacado imágenes de negocios actualmente están abiertos y ahora están perjudicando sé, porque piensan que están cerrados como la pizzería de pura pizza,se debería rectificar..,para decir y sacar imagenes hay que asegurarse de lo que decís.

Cercador |


més contingut relacionat

Mor la víctima de l’accident a l’Autopista d’Inca

L'home va caure 4 metres amb el seu cotxe des d'un pont

Talaiots, metamorfosis i cases buides als premis literaris de Manacor

El guanyador del premi d'Assaig, Francesc Grimalt, i el de la modalitat de Teatre, Alberto Ramos, han assistit a l'entrega de manera presencial

Una cinquantena de persones protesta a Palma per defensar el sistema públic de pensions

Els manifestants s'han mostrat contraris a les recomanacions del Pacte de Toledo i a la  privatització de les pensions a...

El 56% dels alumnes consumeixen pornografia segons un estudi de Calvià

És una de les conclusions extretes d'una investigació pionera a tot l'Estat sobre educació afectiva i sexual