X

Caeb Restauració rebutja “rotundament” la possiblitat d’imposar noves restriccions al sector

La patronal exigeix al Govern que "no posi el focus en el sector": "Han de controlar les activitats que provoquen l'augment de contagis, com els macrobotellots o festes privades"

07/07/2021

Caeb Restauració rebutja “rotundament” la possiblitat d’imposar noves restriccions al sector

Redacció

L’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries, Restauració Mallorca CAEB, ha rebutjat “rotundament” la possibilitat de noves restriccions per al sector després del repunt de contagis experimentat en les darreres setmanes entre la població jove.

En un comunicat de premsa, la patronal ha exigit al Govern que “no posi el focus en el sector”, ja que aquest repunt de contagis “no està vinculat” a la seva activitat. “Han de posar obstinació a controlar les activitats que provoquen l’augment de casos, com són els macrobotellots a polígons i descampats, a més de festes privades”, ha apuntat.

Restauració CAEB demana a més que el Govern, el Consell de Mallorca i la Felib sol·licitin als ajuntaments que facin un ple extraordinari per a modificar el règim sancionador de botellades, amb campanyes en premsa i que “mancant recursos policials, siguin els inspectors dels diferents departaments, que tenen potestat de posar sancions, els que controlin aquestes festes i botellots”.

Cal recordar que la setmana passada es va acordar prorrogar fins al pròxim 11 de juliol les mesures que ja estaven vigents a Balears i alentir així la desescalada a causa de l’augment de contagis. El Govern, sindicats i patronals s’asseuen aquest dimecres horabaixa en una nova reunió de la Mesa de Diàleg Social per a abordar les mesures per a frenar la propagació de la COVID-19.

07/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris