X
21

Caimari vol posar fre a les curses il·legals a la carretera de Lluc

Demanen a Delegació de Govern més presència policial per evitar la velocitat excessiva de motos i cotxes durant els caps de setmana

13/06/2020

Caimari vol posar fre a les curses il·legals a la carretera de Lluc

A Caimari, el renou que s’hi sent els caps de setmana és el dels motors revolucionats i els tubs d’escapament vibrant. A la carretera de Lluc, en el tram entre Caimari i Selva, és habitual veure-hi motos i cotxes esportius que circulen a una velocitat excessiva.

L’ajuntament selvatgí denuncia que és una pràctica habitual els vespres de divendres i dissabte. La situació es produeix des de fa anys. Durant l’estat d’alarma, varen aturar temporalment, però hi han tornat de fa unes setmanes.

Segons el consistori, alguns dissabtes arriben a ajuntar-s’hi fins a un centenar de persones que circulen per la recta a tota velocitat. Per això, aquesta setmana la Policia Local n’ha redactat un informe. L’han enviat a Delegació de Govern per reclamar una solució.

El consistori demana més presència policial i la instal·lació d’un semàfor fix. A més, recorda que fa anys en aquest tram va haver-hi un accident mortal per conduir de manera temerària.

13/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT