X

Calvià aprova un pressupost de 98 milions d’euros per a l’any 2021

Un dels projectes destacats per aquest any és una promoció de 99 habitatges públics que es farà a Santa Ponça

15/01/2021

Nofre Pasqual

El ple de l’Ajuntament de Calvià ha aprovat avui el pressupost municipal per enguany, xifrats en 98 milions. Són un comptes un 2 per cent inferiors als de l’any passat i que preveuen una caiguda d’ingressos de 12 milions d’euros per culpa de la pandèmia.

Un dels projectes destacats per aquest any és una promoció de 99 habitatges públics promoguts íntegrament per l’Ajuntament calvianer i que es farà a Santa Ponça.  El projecte tendrà un cost de quasi 13 milions d’euros, que es finançaran amb deute públic.

Pel que fa al pressupost general, enguany es disposarà de 98 milions d’euros, que són 2 menys que l’any passat per culpa de la caiguda d’ingressos causada per la desacceleració econòmica originada per la pandèmia.

L’equip de Govern, format pel PSIB-PSOE i Podem-Més, qualifica els comptes de totalment realistes i pensats per fer front a les necessitats de la població en uns moments tan complicats. L’oposició els qualifica d’irreals.

A part dels comptes aprovats avui, durant els pròxims mesos l’Ajuntament preveu poder incrementar en 7 o 8 milions d’euros el capítol d’inversions amb fons provinents del romanent de tresoreria fins ara bloquejat per l’anomenada Llei Montoro.

 

15/01/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-top1'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyleft'); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-ib3-skyright'); });