política

Calvià aprova un pressupost de 98 milions d’euros per a l’any 2021

Un dels projectes destacats per aquest any és una promoció de 99 habitatges públics que es farà a Santa Ponça


El ple de l’Ajuntament de Calvià ha aprovat avui el pressupost municipal per enguany, xifrats en 98 milions. Són un comptes un 2 per cent inferiors als de l’any passat i que preveuen una caiguda d’ingressos de 12 milions d’euros per culpa de la pandèmia.

Un dels projectes destacats per aquest any és una promoció de 99 habitatges públics promoguts íntegrament per l’Ajuntament calvianer i que es farà a Santa Ponça.  El projecte tendrà un cost de quasi 13 milions d’euros, que es finançaran amb deute públic.

Pel que fa al pressupost general, enguany es disposarà de 98 milions d’euros, que són 2 menys que l’any passat per culpa de la caiguda d’ingressos causada per la desacceleració econòmica originada per la pandèmia.

L’equip de Govern, format pel PSIB-PSOE i Podem-Més, qualifica els comptes de totalment realistes i pensats per fer front a les necessitats de la població en uns moments tan complicats. L’oposició els qualifica d’irreals.

A part dels comptes aprovats avui, durant els pròxims mesos l’Ajuntament preveu poder incrementar en 7 o 8 milions d’euros el capítol d’inversions amb fons provinents del romanent de tresoreria fins ara bloquejat per l’anomenada Llei Montoro.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Galmés i Martínez, nous presidents del PP a Mallorca i Palma

Els populars volen aglutinar el vot del centredreta

El PP tria els nous presidents de la formació a Mallorca i Palma

Els populars volen esdevenir un partit més fort i cohesionat

El Consell de Mallorca destina 2,47 milions d’euros als ajuntaments per rescatar el teixit empresarial

Els ajuntaments aportaran recursos propis a aquestes ajudes, amb una quantitat igual o superior a la quantitat concedida pel Consell

Unides Podem no dona suport a ampliar el màxim de superfície edificada dels hotels

En sessió plenària al consell, amb el vistiplau de la resta de forces, s'ha aprovat augmentar al 15 per cent...