X

Calvià balla al ritme de David Bisbal

El cantant va triar Mallorca per donar inici a la seva gira

18/06/2023

Calvià balla al ritme de David Bisbal

David Bisbal va ajuntar 4.000 persones al seu concert d’inici de gira a Calvià. L’artista d’Almeria va tornar a l’illa quatre anys després. Ho va fer per presentar el seu nou àlbum “Me siento vivo”, en el marc de concerts Es Jardí del Recinte Mallorca Live.

Fotos per inmortalitzar el moment, xerradetes amb els amics mentre s’espera, moviment de cartells, espectadors de luxe…. i a les deu i quart el moment que els 4.000 espectadors presents esperaven. Amb el seu senzill ‘Ajedrez’, l’avanç del seu nou disc ‘Me siento vivo’, el públic ho va donar tot. Més encara en veure un clàssic com les seves voltes.

I és que n’hi ha que l’han seguit des dels seus inicis. Més de dues dècades damunt l’escenari, que fan que la seva música ja passi de generació en generació. Això sí, tothom té clares quines són les cançons que no poden faltar després de tants d’anys, les clàssiques.
I així va ser. A l’esplanada també hi havia el seu club de fans, que va poder veure Bisbal una estona abans del concert.

No sabem si finalment David Bisbal va tenir temps de tastar o no l’ensaïmada però el que està clar és que veu no li va faltar, ni tampoc ganes de fer cantar i ballar tot el públic.

18/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT