societat

Calvià i es Capdellà se sumen a la recollida selectiva

L'objectiu és arribar al 50 per cent de residus reciclats a final d'any

Calvi%C3%A0+i+es+Capdell%C3%A0+se+sumen+a+la+recollida+selectiva

Calvià i es Capdellà se sumen, a partir de dilluns, als nuclis amb recollida selectiva. L’ajuntament retirarà els contenidors del carrer i passarà porta per porta per recollir els diferents residus separats a dos recipients. L’objectiu és arribar al 50 per cent de residus reciclats a final d’any, enfront del 25 per cent que es reciclen ara al municipi.

El servei de recollida selectiva de l’Ajuntament ha arribat a les cases dels veïnats de Calvià i des Capdellà també porta per porta. Un mètode que han hagut d’emprar perquè no podien informar tothom en una reunió on, potser, no s’hauria pogut mantenir la distància de seguretat. És el primer contacte, abans de començar una nova forma de reciclatge, que quedarà implantada a partir de dilluns. A la resta del municipi es farà a partir del cinquè contenidor, de matèria orgànica, i es bonificarà als veïnats que reciclin a través de la taxa de fems.

Durant dues setmanes s’ha explicat el servei als veïnats i avui s’han repartit els recipients que no s’havien entregat. Dilluns també es retiraran tots els contenidors del carrer.

En total, s’han repartit 771 equips, que inclouen un recipient per dipositar-hi els envasos de plàstic i el paper, i un altre per la matèria orgànica i el rebuig. Amb aquest nou servei, l’Ajuntament espera poder arribar al 50 per cent dels residus reciclats que exigeix el Govern balear.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Fina Santiago demana al ministre Escrivá que es tingui en compte la situació actual a l’hora d’atorgar l’IMV

La consellera recull la dada aportada per diversos mitjans de comunicació, segons la qual només 160 famílies haurien accedit a...

Els Llumets de Maó es connecten amb els més petits des de casa

Els follets màgics substitueixen la davallada del campanar de Santa Maria per una encesa virtual

El Consell de Menorca assumeix que no hi haurà festes de poble i elimina el Jaleo Bus

Aquest pressupost i el del Bus Nit aniran destinats a millorar el servei de transport regular de passatgers

El Govern invertirà 7 milions d’euros a Menorca per renovar les infraestructures de regadiu

Es crearà un sistema de telecontrol de regadius i es repararan les infraestructures i el tram de la canalització d'aigua...