societat

Calvià multa tres turistes per fer ‘balconing’

L'ambaixador britànic a Espanya, "preocupat" per l'augment d'accident mortals, enguany, a Mallorca

Calvi%C3%A0+multa+tres+turistes+per+fer+%26%238216%3Bbalconing%27

L’Ajuntament de Calvià ha multat tres turistes per fer ‘balconing’, una falta greu segons la normativa municipal. El Govern britànic es mostra preocupat per l’augment de caigudes mortals de turistes del seu país aquesta temporada, principalment a Magaluf.

La majoria dels onze accidentats per caigudes des d’edificis turístics aquesta temporada eren britànics. Una xacra que ha provocat ja quatre morts, el doble que tot l’any passat.

L’ambaixador britànic a Espanya, Simon Manley, ha abordat la problemàtica del ‘balconing’ a les reunions mantingudes amb la presidenta Francina Armengol i amb la Federació Hotelera de Mallorca. L’ambaixador s’ha compromès a continuar amb la campanya de conscienciació dels riscos dirigida als joves turistes britànics, i ha demanat que es revisi la seguretat dels edificis.

Tots els accidents mortals enguany han estat a Magaluf. L’Ajuntament de Calvià ha multat tres turistes per intentar saltar d’un balcó o intentar passar d’una balconada a una altra, el que es coneix com a ‘balconing’. Ho fa en aplicació de l’ordenança municipal de Foment de la Convivència, que preveu multes de 600 a 1.500 euros per aquesta falta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El Pla d’Emergència per Sequera de Sant Lluís preveu restriccions segons les necessitats d’estalvi d’aigua

En un escenari d'alerta, es prohibeix omplir piscines, netejar cotxes o utilitzar aigua potable per la neteja viària

Moltes platges de Mallorca tancaran prest en la revetla de sant Joan per evitar aglomeracions

Cal recordar que segons les darreres mesures aprovades pel Govern de les Illes, les platges romandran tancades entre les 00.00...

Acaba un curs escolar marcat per les mesures Covid

Aquesta darrera setmana es tanca amb nivells baixos de contagis, menys del 4% dels joves en edat escolar i menys de l'1,5% dels professors han donat positiu en coronavirus

Un accident sense ferits greus provoca importants retencions a la Via de Ronda de Maó

La col·lisió s'ha produït a les 7 i mitja del capvespre