X

Calvià prepara 17.500 bons per fer servir als petits comerços del municipi

Es podran adquirir fins a quatre bons per persona a finals de novembre

19/11/2023

Bàrbara Rodríguez

Torna una de les campanyes més esperades del sector comercial de Calvià. L’ajuntament prepara 17.500 bons de descompte per fer sevir als petits comerços del municipi i preveu que es podran adquirir a finals de novembre. Marian’s Sports, a Santa Ponça, és un dels comerços que més bons va vendre l’any passat, i tant el propietari com els clients esperen amb ganes que es tornin a activar.

L’ajuntament ha anunciat que a finals de mes, 17.500 bons s’activaran per fer servir als petits comerços del municipi. Cada resident major de 16 anys en podrà adquirir un màxim de quatre, per un valor de 20 euros per cada compra de 10. Es podran adquirir a través d’una aplicació. El regidor delegat a les àrees de Comerç i Activitats de l’Ajuntament de Calvià, Benito Carlos Ferrer, explica que l’aplicació els proporcionarà un codi QR: “Els establiments podran escanejar el codi des del seu dispositiu mòbil i directament es bescanviarà el bo”.

La campanya es va crear després de la pandèmia amb l’objectiu de reactivar el comerç local després de la temporada turística i evitar que tanqui a l’hivern. La propietària de la tenda de roba infantil, Little Kids, destaca que “és una manera de dinamitzar el comerç”.

L’ajuntament preveu que els bons s’activaran a finals de mes i es podran adquirir fins al 28 de febrer.

19/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris