X

Càmeres per llegir matrícules i sonòmetres a les carreteres de la Tramuntana per combatre curses il·legals

Una eina que, segons el Consell de Mallorca, podria servir a la DGT per sancionar

09/11/2023

Càmeres per llegir matrícules i sonòmetres a les carreteres de la Tramuntana per combatre curses il·legals

El Consell de Mallorca ha anunciat durant el plenari d’aquest dijous que instal·larà 17 càmeres amb lectors de matrícules i sonòmetres a la carretera de la serra de Tramuntana. Una eina que, diuen, podria servir a la DGT per sancionar l’excés de velocitat o vigilar les carreres il·legals. En total, se n’instal·laran 70 a les vies de Mallorca. Així es va decidir en una reunió tècnica aquest dilluns amb la Direcció General de Trànsit, que és qui té la competència la regulació del trànsit.

La sessió plenària d’avui ha aprovat una modificació de crèdit de 43 milions d’euros, que es destinaran a poder congelar la taxa de residus per a l’any que ve. L’oposició retreu als socis de Govern la seva mala gestió i des de l’equip de Govern critiquen que l’anterior executiu va deixar un forat pressupostari.

Un ple que ha començat amb un minut de silenci en record del bebè que va morir en ser llançat a un contenidor a Porto Cristo i on no hi han faltat moments de tensió, quan la portaveu socialista, Catalina Cladera, ha defensat la urgència d’una moció que la seva formació ha presentat per condemnar els actes violents davant la seu del seu partit.

Mentrestant, el departament de Turisme assegura que continua fent feina per poder creuar les seves dades amb hisenda per combatre el lloguer turístic il·legal.

09/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris