mallorca

Camp Mallorquí recupera la venda de fruita i verdura a domicili

S'han incrementat les classes de panera de 2 a 4; n'hi ha dues de cítrics i dues amb varietats diverses de verdura


La cooperativa Camp Mallorquí reactiva la venda de fruita i verdura a domicili.  Després de l’èxit de la iniciativa durant el confinament de la passada primavera, els responsables de l’entitat la  tornen a posar en marxa per donar sortida a la producció dels pagesos, molt perjudicats pel tancament de la restauració i de la planta hotelera.

Durant el confinament domiciliari, Camp Mallorquí va distribuir més de 25 mil paneres de taronges i de fruita i verdura. Sis mesos després d’aturar el servei per la caiguda de la demanda, ara els responsables de la cooperativa han decidit reiniciar-la.

En aquesta ocasió s’ha incrementat les classes de panera de 2 a 4, n’hi ha dues de cítrics i les altres dues amb varietats diverses de verdura. Tots els productes són de temporada i el que s’envia a les cases és el que es pot trobar en aquests moments al camp.

Camp Mallorquí és conscient que serà molt difícil repetir l’èxit de fa uns mesos, però assenyalen que – arran d’aquella iniciativa- molts són els consumidors que han variat els seus hàbits de compra i ara aposten pels productes de proximitat

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Cinc candidats per plaça a les oposicions educatives de 2021

4.005 aspirants s'han inscrit a Mallorca, 621 a Eivissa, 426 a Menorca i 38 a Formentera

Més d’un centenar de veïnats protesta a Son Bonet

La plataforma ha avisat que durant les properes setmanes continuaran amb les accions per reivindicar que aquell espai continuï sent...

Cinquena escultura que apareix pintada aquest mes a Palma

L'estàtua del cartògraf mallorquí Jafudà Cresques ha aparegut amb una mascareta de color negre pintada

El Govern confia que es mantenguin el màxim de llocs de feina en la venda Majòrica

Els treballadors podran presentar al·legacions a l'informe de l'administrador concursal