societat

Campos cobreix de plaques fotovoltaiques part de l’aparcament del poliesportiu municipal

A totes les Illes hi ha 794 aparcaments públics i privats de més de mil metres quadrats que ocupen  279 hectàrees de superfície


Transformar aparcaments de cotxes en parcs fotovoltaics és un dels projectes que preveu la llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica de les Balears . Avui s’ha presentat el de l’aparcament del Poliesportiu de Campos.

El nou parc fotovoltaic ocupa una part de l’aparcament del poliesportiu de Campos i ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Campos i el Govern, que han finançat els poc més de 200 mil euros que ha costat la instal·lació.  A totes les Illes hi ha 794 aparcaments públics i privats de més de mil metres quadrats que ocupen  279 hectàrees de superfície. Segons la llei, tots aquests aparcaments hauran d’estar coberts de plaques solars abans de l’any 2025.

Fins al moment, tots els aparcament que s’han dotat de plaques fotovoltaiques són públics, però -segons estableix la llei- els privats – com són els dels centres comercials, també hauran de disposar de plaques solars per a -com a mínim- autoabastar-se de corrent.

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Balears abandonen el centenar de casos d’incidència a 14 dies sis mesos després

La incidència acumulada (IA) en 14 dies se situa aquest dijous en 97 casos per cada 100.000 habitants, una xifra...

Eivissa manté les restriccions del nivell 4 reforçat durant 15 dies més

El president del Consell, Vicent Marí, el qual ha traslladat a la consellera que revisi la situació d'aqui a 7...

Les Pedres de la Memòria arriben a Artà

Recorden a qui va ser regidor d'Artà, Joan Escanelles, i també a Bartomeu Ginard, Llorenç Muntaner i Vicenç Miquel Piris, tots ells assassinats entre els anys 1936 i 1937.

Maó destinarà part de l’antic edifici de SEAT a habitatge social

També s'iniciarà en breu el procés participatiu per determinar a què es dedicarà la resta de l'equipament