mallorca

Can Joan de S’Aigo obrirà un nou local a l’antic bar Es Triquet

L'emblemàtica gelateria tendrà un tercer establiment el 2018 en un emplaçament estratègic


Tanca el bar Cristal i el Líric i posen un Starbucks a Cort, però obre -com a contrarèplica a la desaparició del comerços emblemàtics- un altre Can Joan de S’Aigo a Palma, gelateria que fa més de tres segles que fabrica de manera artesanal gelats, xocolata, ensaïmades, coques i quartos.

Segons ha avançat aquest dimarts IB3 Ràdio, el tercer local, que tenen previst obrir a partir del 2018, aprofitarà l’espai de l’antic bar Es Triquet, edifici de tall modernista declarat Bé d’Interès Cultural (BIC), com a vincle entre l’establiment i els costums socials de l’illa. L’edifici de Can Maneu, projectat l’any 1909 per l’arquitecte Gaspar Bennàssar, va ser declarat monument nacional la dècada dels 90. L’objectiu del grup empresarial és recuperar l’essència inicial de la construcció.

Actualment tenen dos locals a Palma, el primer és al carrer de Sanç, 10, des de l’any 1977, i conserva tots els detalls del primer local que es va obrir el 1700. El segon es va obrir als anys 90 al carrer del Baró de Santa Maria del Sepulcre, en una de les zones més emblemàtiques de Ciutat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

 1. Toni 29/08/2017

  Mai agrada es tancament d’un negoci, però si locals emblemàtics com es Cristal i Líric tanquen però ca’n Joan de s’Aigo triomfa, serà per algo. Mai se sap com evolucionen es temps i lo que es client demana (com per exemple un starbucks) per això sempre és recomanable evolucionar com a negoci i això no implica canviar ni el producte ni la filosofia

 2. Psre Frontera Alemany 26/08/2018

  M’han comentat que al donar aquesta noticia diguereu que Can Joan de S’aigo l’havia fjundat un solleric que nomia Joan Tomas.
  M’agradaria tenir més informació d’aquest Joan Tomas.
  Pere
  .

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

Pocs treballadors fan servir el bus llançadora del polígon de Son Castelló

Funciona només aquesta setmana coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat.

Tanquen l’escorxador de Manacor un any després de reprendre l’activitat

A partir de dia 27, els usuaris s'hauran d'adreçar a les instal·lacions de Felanitx, Inca o Palma

El batle de Palma torna de Madrid sense el compromís ferm del Ministeri per la inversió de la nova depuradora

El Ministeri està redactant l'avantprojecte després que l'Ajuntament ha culminat la compra dels terrenys on s'ha d'ubicar