eivissa

Can Misses restringeix les visites de nou

Es concentren els esforços per atendre els pacients de covid-19


A Eivissa, la situació s’ha tornat a complicar a l’hospital Can Misses, on des de fa uns dies, es concentren els esforços per atendre els pacients de covid-19. Ara, a més, s’hi ha tornat a limitar les visites: només hi pot entrar un visitant per cada pacient ingressat. Ja es va fer durant la primera onada. Les visites es restringiran de nou a una sola persona per pacient hospitalitzat i es podran realitzar a qualsevol hora el dia. Recordem que parlem de pacients ingressats per patologies diferents a la COVID 19.

D’altra banda, continuen sent possibles les visites a pacients positius de coronavirus, unes visites que recordem es varen engegar el passat mes de maig. En aquests casos es valora que el visitant no presenti cap símptoma ni formi part de cap grup de risc. S’autoritza també una visita per pacient i d’una duració màxima sempre de 30 minuts i se’ls entrega un equip de protecció individual.

A les Pitiüses s’han detectat 21 brots darrera setmana, i 38 des de l’inici de la pandèmia. I aquí a Can Misses hi ha 59 persones amb coronavirus ingressades, 3 d’elles a l’UCI.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Descendeix el nombre de prostitutes a Eivissa durant la pandèmia però no minva l’activitat

Metges del Món organitza les V Jornades de la Prostitució en què proposen metodologies per erradicar-la

El servei d’autobús d’Eivissa és de franc a totes les línies durant tot el dia

Amb aquesta mesura es pretén fomentar l'ús del transport públic