mallorca

Can Picafort veu amb incertesa l’arribada de turistes alemanys

Només 4 hotels han obert, manco d'un 10 per cent de la planta

Can+Picafort+veu+amb+incertesa+l%27arribada+de+turistes+alemanys

Els hotelers de Can Picafort, a Santa Margalida, celebren els avenços amb la vacunació però la incertesa i la manca de turistes continua, quan només falten dos dies per començar el mes de maig. Avui s’han reunit amb la presidenta del Consell de Mallorca per encarar la reactivació econòmica del municipi de cara a la temporada turística, que ja hauria d’haver començat.
Només 4 hotels dels prop de 50 que hi ha a Can Picafort estan oberts, i la previsió d’obertura de la gran majoria és incerta, tot i les estratègies amb què fa feina el Govern.
A Can Picafort, per exemple, el principal mercat emissor és l’alemany, país que de moment marca una alta incidència de casos per Covid i que no està en condicions de contractar vacances.
Mentre no hi arribin turistes, els comerços i restaurants no poden obrir, a més molts han acumulat tantes pèrdues que veuen complicada la seva continuïtat. Aquesta manca de serveis serà un problema més, que arrossegarà el sector.
El Consell de Mallorca, continua amb les reunions amb els diferents municipis turístics per traçar estratègies i sobretot escoltar propostes, com han fet avui a Can Picafort.
Proposen reforçar les ajudes al sector i activar la cadena de col·laboracions publicoprivades com a mesura per sortir de la crisi.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Cau el sistema informàtic de l’Aeroport de Palma

La incidència no ha provocat cap afecció en l'operativitat dels vols tant d'arribades com de sortides

Llargues coes a Germans Escalas per rebre la vacuna contra la covid

A les Pitiüses i Menorca s'ha començat a vacunar la població general de 59 i 58 anys

A l’espera de la baixada de restriccions sanitàries per casar-se a la fàbrica Gordiola

Amb prop d'un any "en blanc" i sense veure la llum al final del tunel per mor de la pandèmia...

S’aprova definitivament la rehabilitació de l’antic poblat de treballadors de Gesa a Alcúdia

Una vegada superats tots els tràmits, l'Ajuntament ha de concedir les llicències d'obra, un tràmit que es pot allargar al...