espanya

Canàries exigirà als turistes una prova PCR negativa o un test d’antígens per poder-se allotjar en els seus establiments

Els turistes hauran de pagar el test de la seva butxaca, una prova feta com a màxim 72 hores abans de l'arribada


El Govern canari modificarà la llei per exigir als turistes una prova PCR negativa o un test d’antígens per poder-se allotjar en els establiments de l’arxipèlag. Aquí a Balears, el Govern diu que ho estudia, no ho descarta tot i que la situació dels dos territoris és ara mateix molt diferent.

El Govern canari ha decidit modificar d’urgència la seva legislació per exigir als turistes que es vulguin allotjar en els hotels, apartaments o habitatges turístics presentar una prova PCR negativa o un test d’antígens. Mitjançant un decret llei que està previst que s’aprovi aquesta setmana, el Govern d’Ángel Víctor Torres diu haver trobat la fórmula jurídica per exigir el test als turistes, tant nacionals com internacionals, mitjançant la modificació del dret d’admissió a l’oferta regulada. El govern de les Illes diu que està en permanent contacte amb el canari, però que aquí la situació epidemiològica és pitjor i no estam a l’inici de la temporada. Així i tot, no descarten una mesura similar, malgrat que la proposta sempre ha estat poder obrir corredors segurs amb test en origen.

Així doncs, els turistes hauran de pagar el test de la seva butxaca, una prova feta com a màxim 72 hores abans de l’arribada. El passat cap de setmana, Alemanya i el Regne Unit varen aixecar les restriccions de viatjar cap a l’arxipèlag eliminant la quarantena obligatòria a la tornada. Les reserves cap a les Canàries han augmentat un 88 per cent durant els darrers 7 dies i aglutina el 32 per cent de les reserves de tot l’estat. Mentre, les Illes han disminuit un 11 per cent les reserves i representen el 5 per cent del total.

 

 

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Carolina Darias confirma que caldrà vacunar-se cada any

La ministra de Sanitat anuncia que hi haurà una tercera dosi de la vacuna que serà de Pfizer o de Moderna

Primera sanció anul·lada interposada per desobediència durant l’estat d’alarma

Un jutjat de Madrid desestima la multa de 601€ imposada a una jove durant el primer estat d'alarma. El jutge...

Assassinat masclista a les portes d’una escola a Màlaga

Una dona de 46 anys ha perdut la vida, mentre que el seu agressor s'ha acabat suïcidant

Homenatge a les víctimes de la Covid ple de gratitud al personal sanitari

La família de la doctora Nedialka Veleva, víctima mortal del coronavirus a Balears, rep la Gran Creu al Mèrit Civil...