X

Canvi de temps: ones de sis metres i fred de cop

El front deixarà precipitacions a Mallorca a partir del divendres vespre i dissabte

19/11/2020

Canvi de temps: ones de sis metres i fred de cop

/EFE

La situació meteorològica dels dies que venen estarà caracteritzada per l’entrada de vent del nord i per un canvi de masses d’aire.

Aques dijous a darrera hora entrarà a la Mediterrània un front fred, davallarà la temperatura i començarà a bufar la tramuntana amb molta força a Menorca i al nord-est de Mallorca . La situació marítima es complicarà molt, tendrem maregassa i redols de mar brava (ones de 5-6 metres). El front, anit pot deixar qualque precipitació al nord de Mallorca, i aquest divendres, durant el dia, la pluja pot afectar sobretot punts de Mallorca, al ponent i sud.

La temperatura no canviarà gaire el matí de divendres dia 20, de fet la mínima de primera hora encara quedarà més alta que avui i es registrarà a darrera hora.

La normalització del termòmetre (cinc graus menys) farà que arribi el fred de cop a partir de divendres vespre i especialment dissabte, però a partir de dilluns es tornen a recuperar les temperatures i els valors seran similars als d’aquests dies.

De pluja n’esperam poca, anit i demà qualque ruixat, a partir del cap de setmana, cel variable dissabte, amb 4 gotes i diumenge més niguls.

19/11/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris