meteorologia

Canvi de temps: pluja pel cap de setmana

Diumenge la situació serà més tranquil·la amb més estones de sol

Pollença. | Foto: Martí Cifre.


30La primera part de la setmana el temps ha estat variable, amb ruixats esporàdics a Mallorca i amb una pujada de temperatura notable, sobretot la mínima que aquests dies ha anat pujant a poc a poc i aquests dijous a gran part de l’arxipèlag no ha davallat de 13-14ºC.

A partir del dijous al migdia també hi haurà qualque ruixat, que serà molt local, al nord de Mallorca.

Divendres

Divendres tendrem un canvi de temps. Començarà amb el pas d’un front que des de primera hora ja deixarà el cel ennigulat, de cada vegada niguls més espessos que augmentaran de sud-oest a nord-est. A Eivissa i a Formentera a primera hora del matí hi haurà pluja feble amb terra-roja que arribarà a Mallorca a partir de migdia, les quantitas no seran importants. A Menorca pot fer 4 gotes però serà poc significatiu.

La temperatura mínima serà més alta, anit no farà gens de fred. La màxima davallarà, variaran entre els 19 i 23ºC. El vent bufarà molt fluix de component sud.

Dissabte

Dissabte la inestabilitat continuarà. Les baixes pressions a l’entorn de l’arxipèlag provocaran que tenguem temps insegur. Precipitacions que des del matí afectaran sobretot les Pitiüses i Mallorca, a Menorca la precipitació no serà destacable. Hi haurà qualque tempesta. A partir de migdia les plogudes minvaran i quedarà un capvespre de cel mig ennigulat. La temperatura serà un pel més baixa. Vent fluix i variable i la mar sense complicacions.

Diumenge

Diumenge la situació serà més tranquil·la amb més estones de sol. A primera hora amb el cel poc ennigulat i amb niguls d’evolució que descarregaran ruixats a Menorca i a Mallorca. Temperatura estable a Menorca i a Mallorca i una mica més alta a les Pitiüses.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Setmana tranquil·la, després d’un diumenge molt calorós amb temperatures anòmales

Encetam aquesta setmana amb una davallada de la temperatura màxima, amb una tornada al temps de primavera

El cap de setmana tornarem a ensumar l’estiu

La setmana acabarà amb temps d’estiu de ple. Molt de sol i temperatura més alta, arribant-se a superar els 30ºC a l'interior de Mallorca

Canvi sobtat de temps: del para-sol al paraigua

La situació meteorològica ha fet un gir de 180º amb el cel ennigulat i plogudes de fang

Cap de setmana de calor i mar

Els tres pròxims dies el temps serà tranquil, no esperam cap episodi de precipitacions o de baixada de la temperatura