X

Canvien tot l’enllumenat de la primera línia a Platja de Palma

El projecte de reforma també contempla actuacions en el canal de pluvials soterrat al llarg del passeig

28/11/2023

Canvien tot l’enllumenat de la primera línia a Platja de Palma

Ja s’ha precintat un tram de la primera línia de la platja de Palma per executar les obres de remodelació i embelliment. Les tasques se centraran en dos projectes; un, per canviar tot l’enllumenat del passeig, i un altre, per restaurar el canal de formigó que canalitza les pluvials cap a la mar.

Al llarg d’un any i mig, es remodelarà per fases la primera línia de Platja de Palma, una actuació que els hotelers reclamaven feia temps per tal de millorar la imatge i la seguretat d’aquest espai turístic.

S’hi instal·laran 167 fanals nous per substituir les columnes de formigó, que, a més d’enllumenar el passeig, il·luminaran la zona d’arena de la platja per evitar actes incívics i guanyar en seguretat. I a segona línia, se’n col·locaran unes 250 de mida més petita. A tres balnearis s’hi instal·laran també pèrgoles amb estesa de plaques solars, que faran ombra de dia i s’il·luminaran de nit.

El projecte preveu, així mateix, remodelar tot el canal que recull les pluvials soterrat al llarg del passeig perquè es troba en mal estat. L’objectiu és que les obres no s’aturin fins a estar acabades. Amb tot, l’Ajuntament intentarà minimitzar les molèsties durant la temporada turística. Les obres costaran 9,7 milions d’euros, quatre dels quals finançats pels fons Next Generation.

28/11/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris