X

Cap de setmana de darreres compres, abans de l’inici del curs

La despesa és enguany un 4% més elevada i pot pujar a més de 300 euros per infant

09/09/2023

Cap de setmana de darreres compres, abans de l’inici del curs

Laura Sánchez

Dilluns s’inicia el curs escolar a les Balears i, aquest cap de setmana, els pares aprofiten per fer les darreres compres. Llibres, material i uniformes. La despesa és enguany un 4% més elevada i pot pujar més de 300 euros per infant.

La secció escolar, plena de gent. Els adults, acompanyats dels seus menors, miren, remenen, comparen preus i omplen els carretons amb el llistat del material que els demanen els col·legis.

Cerquen promocions i articles assequibles, perquè la despesa és important. Devers 45 euros només de material escolar i per infant.

A la cistella s’hi ha d’afegir també roba, com els uniformes… Hi ha pares que ho tenen clar; altres tenen dubtes sobre què comprar.

La despesa es dispara amb els llibres de text, el preu oscil·la entre els 120 i els 300 euros. Els establiments tenen la llista per centres i cursos; alguns, cal demanar a l’editorial, ja s’han exhaurit.

Demà hi ha centres comercials i botigues especialitzades que obriran, perquè s’acabin de fer les darreres compres, el dia abans de la tornada a l’escola.

09/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris