X

Cap de setmana gris

Dissabte la temperatura màxima començarà a davallar, a migdia ens situarem al voltant de 15 – 17 ºC

12/02/2021

Cap de setmana gris

Son Ganxo (Menorca), amb l'illa de l'Aire de fons. /DAVID ARQUIMBAU SINTES

El cap de setmana estarà caracteritzat per la davallada de la temperatura i pels canvis en l’estat del cel.

El dia ha començat amb boira, niguls baixos, cel molt gris a tot l’arxipèlag. Durant el matí farà qualque brusca feble i després es començaran a obrir clarianes a Eivissa i a Formentera. A Menorca i a Mallorca el cel continuarà tapat, amb ruixats localitzats, no a tot arreu, i qualque tempesta el vespre. Avui la temperatura màxima quedarà frenada entorn els 18 ºC.

L’inici del cap de setmana estarà dominat per les clarianes. Dissabte la temperatura màxima començarà a davallar, a migdia ens situarem al voltant de 15 – 17 ºC. El vent girarà a nord, serà moderat a Menorca i hi haurà forta maror, amb ones superiors als 2 metres. Demà capvespre augmentaran els niguls al nord i la nit i matinada de dissabte a diumenge hi haurà qualque ploguda a Mallorca i a Menorca.

Diumenge serà un dia gris i fred amb una davallada destacable del termòmtre, màximes a migdia entre 13 i 15 ºC, vent de component nord moderat i cel més ennigulat. També amb ruixats dispersos localitzats que duraran poc i no seran abundants.

12/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT