X

Canvi a l’horari d’hivern en un cap de setmana marcat per l’ambient suau i el sol

La temperatura màxima pot arribar als 25°C

26/10/2023

Canvi a l’horari d’hivern en un cap de setmana marcat per l’ambient suau i el sol

Fotografia de Caterina Thomàs des de Punta de n'Amer, Sant Llorenç des Cardassar.

El Temps

Els pròxims dies continuarem amb una situació molt semblant a la que hem tengut els darrers dies, per tant, parlarem d’ambient suau i moltes estones de sol, malgrat la presència d’algun nigul.

Divendres la temperatura davallarà entre 2 °C i 4 °C, i els valors màxims quedaran entre els 22 °C i 24 °C. A primera hora del dematí quedaran restes de niguls, i fins i tot pot caure qualque gota al nord; però el cel s’anirà destapant i a partir de migdia el cel romandrà destapat. El vent de l’oest i nord-oest bufarà moderat, i a la mar hi haurà forta maror.

El cap de setmana vendrà marcat pel cel destapat, malgrat que a darrera hora de diumenge arribaran niguls prims. La temperatura no variarà gaire o pujarà lleugerament amb vista a diumenge, amb alguna màxima que pot arribar als 25 °C. El vent de sud-oest continuarà bufant moderat durant tot el cap de setmana, per tant, a la mar seguirem amb forta maror, i les ones superaran els 2 metres. Cal recordar que diumenge es fa el canvi d’hora: a les 03.00 hores seran les 02.00 hores.

26/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris