X

Cap de setmana sense servei de tren entre Inca i sa Pobla i Manacor

Les aturades dels trajectes de tren Inca-Manacor i Inca-sa Pobla han arrancat aquest dissabte matí amb normalitat

10/12/2022

Cap de setmana sense servei de tren entre Inca i sa Pobla i Manacor

Les aturades dels trajectes de tren Inca-Manacor i Inca-sa Pobla han arrancat aquest dissabte matí amb normalitat. Tot i que alguns usuaris no sabien que hi hauria talls de circulació fins que han arribat a l’estació, les connexions de busos que s’han habilitat per substituir el servei de tren han funcionat sense cap irregularitat.

Precisament, s’han habilitat quatre serveis que connecten Inca amb Manacor, Petra, sa Pobla i Muro, i Sineu. Es preveu que el tren d’Inca estigui fora de servei fins aquest diumenge per les obres de construcció del baixador del camp del Constància, a Inca.

De fet, es mantendran les mateixes freqüències d’un cap de setmana normal. Podeu consultar-ne tots els horaris al web dels Serveis Ferroviaris de Mallorca.

El motiu d’aquesta aturada és la construcció del nou baixador devora el camp del Constància, el qual facilitarà l’accés dels usuaris a l’Hospital d’Inca a partir del mes d’abril de l’any que ve.

Un altre servei ferroviari que també s’atura aquest dissabte és el del tren de Sóller, que cada any aprofita els mesos d’hivern per dur a terme tasques de manteniment. En aquesta ocasió, l’obra més destacada és la rehabilitació integral del pont que travessa el torrent de Can Barbarà. Els servei del tren de Sóller es reprendrà el pròxim 7 de febrer.

10/12/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris