X

Cap de setmana variable amb l’arribada de ruixats diumenge

També arriba aire fred, que farà que davalli la temperatura, amb màximes que quedaran entre els 22 i 25 ºC

13/10/2023

Cap de setmana variable amb l’arribada de ruixats diumenge

Fotografia de Pedro Bagur des de Ferreries, Menorca.

El Temps

El cap de setmana estarà marcat per l’augment de niguls i la probabilitat de ruixats aquest diumenge. A més, davallarà lleugerament la temperatura. Aquesta és la previsió meteorològica per a les pròximes jornades:

Divendres, 13 d’octubre. Tornarem a tenir el sol com a protagonista, amb qualque nigul baix. També hem de destacar la temperatura, ja que al nord de Mallorca superarem els 30 ºC, i fins i tot podem arribar fregar els 32 ºC. A la resta del territori, la temperatura màxima es mourà entre els 27 i 29 ºC. El vent bufarà molt fluix de direcció variable i la situació marítima continuarà com a una bassa d’oli.

Dissabte, 14 d’octubre. Tornaran a formar-se boires que es desfaran a primera hora del matí; arribaran niguls alts que deixaran el cel enterbolit i, a partir de darrera hora del dia, pot haver-hi qualque ruixat local, sobretot a l’oest de l’arxipèlag. El termòmetre seguirà sense canvis, amb màximes que quedaran entre els 27 i 30 ºC. El vent bufarà de l’oest de manera feble i la situació marítima serà tranquil·la.

Diumenge, 15 d’octubre. Tendrem un dia molt variable, amb moltes estones de cel tapat; esperam ruixats, fins i tot amb tempesta, preferentment a Menorca i al nord de Mallorca, on, de manera puntual, poden ser forts. A la resta, pot haver-hi qualque brusca. El vent bufarà molt variable amb cops moderats, que alteraran la situació marítima, i al nord les ones arribaran als 2 metres. I atenció, perquè arriba aire fred, fet que afavorirà una davallada de la temperatura, amb màximes que quedaran entre els 22 i 25 ºC.

13/10/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris