Cap dels tres primers a Tercera Divisió ha guanyat en la jornada 20

El Constància derrota el líder, l'Andratx, i el Santanyí deixa escapar dos punts contra el Portmany

14/02/2023

12

Triomf de prestigi del Constància contra l’Andratx per tallar una ratxa del líder de 4 jornades seguides sense perdre. El gol es torba a arribar. No és fins al minut 83 quan Buades, en un servei de cantonada marca una diana que manté els inquers a la lluita pel play-off. Els homes de José Contreras han perdut aquesta jornada, però s’han beneficiat que el segon classificat, el Santanyí, no ha passat de l’empat a 0 contra el SD Portmany. Un resultat que, això sí, fa que el Santanyí empati a punts amb el líder amb 41.

A Binissalem, el Poblense s’ha refet de la golejada encaixada a Andratx la setmana passada amb un triomf per la mínima. Al segon temps, Mateu Ferrer és el més viu i aprofita la falta de contundència local per marcar el gol de la victòria. Els d’Óscar Troya són quarts amb 36 punts, a 5 del lideratge.

A la lluita per la permanència, cinquena derrota consecutiva de la Penya Esportiva Sant Jordi a casa contra el Mercadal. I cinquè partit consecutiu en el qual els pitiüsos són incapaços de marcar. És a la represa quan Simon Vidal aconsegueix el gol de la victòria per al Mercadal. Una diana de cap des de fora de l’àrea que dona aire als menorquins, que es posen 7 punts per damunt del descens.

Tampoc no aconsegueix sortir del pou el Sóller, que ha perdut a casa contra l’Inter Manacor. El gol de la victòria manacorina va arribar al minut 54: carrera per la banda de Llull, que assisteix al segon pal i Martí marca. Una diana que manté l’Inter a mitja taula amb 28 punts, a 6 del play-off, que el marca l’altre equip de la ciutat, el Manacor.

Aquesta jornada el Manacor s’ha imposat per 1-0 al Llosetense. Penya Independent i Platges de Calvià han empatat a 1, mentre que la golejada de la jornada la trobam al triomf del Collerense per 4-2 contra el Sant Jordi.