societat

Educació assegura que cap alumne patirà en la seva escolarització la bretxa digital

Les targetes d'ajut per als beneficiaris de les beques menjador es repartiran aquesta mateixa setmana

Educaci%C3%B3+assegura+que+cap+alumne+patir%C3%A0+en+la+seva+escolaritzaci%C3%B3+la+bretxa+digital

La Conselleria d’Educació ha afirmat que cap infant escolaritzat de les Illes ha quedat a casa sense les eines necessàries per poder continuar amb la seva formació. O bé amb deures en xarxa o bé en paper per aquells que no disposaven d’un ordinador.

També Educació ha afirmat que les targetes d’ajut per als infants beneficiaris de les beques menjador es repartiran aquesta mateixa setmana, però els sindicats majoritaris estan en contra que el repartiment el faci els equips directius dels centres.

Més de 6.000 alumnes són beneficiaris a les Illes de les beques menjador. A causa del confinament, el Consell de Govern va autoritzar divendres passat el repartiment de targetes d’ajut perquè aquests infants continuïn rebent aquestes ajudes. Els equips directius dels centres educatius són els encarregats de fer-ne el repartiment. Els sindicats majoritaris de l’ensenyament públic s’han mostrat en contra d’aquest sistema d’entrega, ja que ho consideren imprudent.

El sindicat Alternativa demana que dotin els equips directius dels centres de totes les mesures d’higiene necessàries, per poder fer el repartiment amb seguretat. Tot i això, els centres encara no saben quan els podran lliurar, ja que han rebut un correu electrònic d’Educació en el qual els avisen que, per les restriccions en el transport, demà dimecres no rebran les targetes i els demanen que, ara per ara, aturin les citacions a les famílies fins que el transportista pugui assegurar quin serà el dia que hi arribaran als centres educatius. La Conselleria afirma, però, que fer el repartiment des dels centres és la manera més adequada de fer-ho arribar a les famílies.

També diuen que cap alumne de les Illes patirà en la seva escolarització la bretxa digital. Poden seguir la seva formació o bé des del web Gestib en què es pengen diferents exercicis, o bé amb els deures en paper, que ja es repartiren abans del confinament.

Els alumnes que no tenguin ordinador a casa, afirma la Conselleria, poden fer les consultes al seu professor via Whatsapp. Recorden també que durant aquests dies les tasques principals a fer són consolidar els coneixements i mantenir els hàbits i les rutines amb la feina diària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Primera víctima mortal a Menorca per coronavirus

Dos positius entre els agents de la Policia Local de Maó

SIMEBAL denuncia les condicions precàries dels professionals per combatre el coronavirus

Alguns sanitaris han recorregut a bosses de fems per a fer-se vestits de protecció contra el COVID-19

1.069 persones amb Covid-19 a les Illes

La dada positiva és que ja s'han donat 111 altes definitives

Juaneda Miramar atén pacients amb Covid-19 des de fa 13 dies

Quan va entrar en vigor l'estat d'alarma, el grup va atendre la petició de suport de la Creu Roja