societat

Cap municipi de les Balears lliure de COVID-19

Aquest divendres es va detectar a Fornalutx el primer cas de coronavirus. Era l'últim municipi de les Balears amb zero contagis


Ja no queda cap municipi de Balears sense coronavirus. Fornalutx, que ha aguantat durant tota la pandèmia, ha caigut aquesta setmana. Divendres se n’hi va detectar un cas. Avui al poble no es parla d’una altra cosa. El batle diu que vigilaran de molt a prop que es compleixen les normes per evitar més contagis. L’ajuntament repartirà els pròxims dies un paquet amb mascaretes a cada família del municipi.

EL CAS DE CADA ILLA:

D’acord al darrer informe epidemiològic del Govern publicat divendres amb dades actualitzades fins al dijous, observam l’impacte que ha tengut la covid-19 per municipis i allà on la Covid-19 ha registrat manco casos acumulats.

Si ens enfocam en Mallorca, destacam, a més de Fornalutx, Estellencs amb també un únic cas. El segueix Escorca, amb dos casos de coronavirus d’ençà que esclatà la pandèmia. En el següent graó ascendent trobam Banyalbufar amb 6 casos.

A l’altre extrem, en canvi, se situa, Palma, que és el que, per població, ha tengut més casos positius d’ençà que esclatà la pandèmia. La capital té gairebé 11.500 casos acumulats. Li segueixen Manacor amb 950 i Calvià amb 824.

Si recalam a les Pitiüses, ressaltam Sant Joan de Labritja, el que menys casos ha tengut, 55. Eivissa Vila, en canvi, amb 1.730 contagis és el municipi pitiús amb més casos acumulats. Li segueix Sant Antoni de Portmany amb 584. Formentera, per part seva, suma 164 contagis des del març.

A Menorca, que és sabut que és una illa on la transmisisió de la covid-19 ha estat bastant continguda. El municipi amb manco impacte del coronavirus és Es Migjorn, amb només 2 casos, seguit de Ferreries amb 6. El que més casos en té, per contra, és Ciutadella amb 311.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Dimecres comença a administrar-se la segona dosi de vacunes a les residències de Menorca

Aquest dilluns s'ha completat la primera dosi de l'antídot a 751 professionals de la sanitat de l'illa

Destitueixen Joan Quevedo, president de l’Atlètic Villacarlos, per presumptes irregularitats en la gestió

La junta, presidida ara per Manolo Delicado, es reunirà per estudiar si emprèn alguna altra acció

El Banc de Sabadell reclama 8.000€ a un autònom de Menorca per un descobert de 1.300

El client demandarà l'entitat per usura i per incloure'l a la llista de morosos