10

Cap victòria a la Segona Federació abans de l’aturada de Nadal

La Penya i el Mallorca B han empatat i el Formentera i el CD Eivissa han perdut el partit

19/12/2022

Jornada agredolça per als representants balears a la categoria. Cap dels quatre equips va aconseguir la victòria. El Formentera va perdre per la mínima contra el líder de la classificació, el Terol. Els de la pitiüsa menor van caure per 0 a 1. La derrota del CD Eivissa Islas Pitiusas va ser encara més dura. El conjunt de Manu Calleja perdia per 0 a 1 a les acaballes del partit, al minut 90.

Per la seva part, la Penya Esportiva i el Mallorca B van empatar. La Penya ho feia amb un 1 a 1 al marcador. Roger, per part dels locals, empatava el partit al descompte de la primera part. Mentrestant, el filial mallorquinista empatava a 0. La Penya es troba a zona de play-off mentre que el Formentera és sisè. El CD Eivissa i el Mallorca B es troben en zona de descens.