X

Capten in fraganti un conductor menant en sentit contrari a una rotonda de Maó

Ha ocorregut a la rotonda d'Abu Omar davant l'estupefacció dels conductors que es trobaven a la via en aquell moment

26/04/2024

Capten in fraganti un conductor menant en sentit contrari a una rotonda de Maó

Imatge sorprenent i poc habitual aquest divendres al matí a Maó. A banda dels 12 vaixells de l’OTAN que atracaran al port, s’ha pogut captar el moment d’una infracció viària per part d’un conductor en un punt de la ciutat de gran afluència de trànsit. Un conductor menava el seu cotxe en sentit contrari davant l’estupefacció dels conductors que travessaven en aquell moment la carretera. La infracció s’ha produït a la rotonda d’Abu Omar, l’encreuament de la sortida de Maó cap as Castell.

Segons ha pogut saber IB3 Notícies, un Opel Corsa de color blanc que venia des des Castell entrava a la rotonda per l’esquerra, per tant, l’ha travessada en sentit contrari. Segons un vídeo, el conductor, suposadament despistat, ha menat el seu cotxe fins la primera sortida per incorporar-se a la via Ronda.

Els conductors que, segurament, han quedat estupefactes per la situació que els ha tocat viure, s’han mantingut aturats mentre l’infractor conduïa fins a la sortida que, previsiblement, desitjava. També es pot veure a les imatges, enregistrades per un conductor que ens ha assegurat que aturà el seu vehicle a un costat de la via per captar la imatge amb el seu mòbil, com una camioneta que, en el sentit correcte dins la rotonda, disminueix la velocitat quan veu de cara el Corsa per deixar-lo sortir cap a la via Ronda.

Per sort, no s’ha produït cap accident ni conseqüències greus, però l’impacte de trobar-se de cara un conductor menant en sentit contrari espanta. Al volant, s’ha d’estar sempre alerta, respectant les normes de circulació. Cosa que no ha fet el conductor del Corsa.

26/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris