societat

Càritas Mallorca atén 350 usuaris més que quan va esclatar la crisi del coronavirus

Distribueixen aliments, beguda i també ajuden a trobar lloc on habitar

C%C3%A0ritas+Mallorca+at%C3%A9n+350+usuaris+m%C3%A9s+que+quan+va+esclatar+la+crisi+del+coronavirus

Càritas ha registrat un augment de més de 350 usuaris des que va començar l’Estat d’Alarma. L’entitat garanteix menjar i beguda a aquells que ho necessiten en alguns dels menjadors socials que tenen, a més de distribuir aliments a domicili. La situació, asseguren, és més greu que la varen viure a la crisi econòmica de l’any 2008.

Els centres de distribució d’aliments de Càritas es troben plens, gràcies a les donacions efectuades en els darrers dies per aquells que ho poden fer, i que són conscients de la realitat actual: la crisi del Coronavirus ha colpejat, un pic més, els sectors més dèbils de la societat. Des de dia 16 de març, més de 350 persones han demanat ajuda per primer pic a Càritas.

L’ajuda de Càritas se centra tant a distribuir aliments a domicili, com en els menjadors socials que tenen repartits a diversos indrets de les Balears. També donen ajuda a aquells que acudeixen a les parròquies.

Les 34 treballadores socials afegides a la xarxa de voluntaris fan possible que els arribi aquesta ajuda. Asseguren que hi arriben perfils de tota casta.

Càritas ha habilitat un número de telèfon (900 33 99 99) perquè la gent també pugui fer-hi donacions econòmiques a través de transferències bancàries per ajudar les víctimes de la Covid-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

  1. Anielka Hernández 12/04/2020

    Buena tardes,e solicitado la ayuda y no me dan respuesta.

Cercador |


més contingut relacionat

El Consell organitza visites a possessions de la Serra per l’aniversari de la declaració de la Unesco

D'aquí al novembre es visitaran Son Marc, Son Torrella o sa Campaneta, gràcies a la col·laboració amb l'entitat Itinerem

Primera jornada d’horari continu a la restauració d’Eivissa

L'illa ha passat a Nivell 1, això permet que la restauració pugui treballar en horari continuat, de dilluns a diumenge, fins a les 10 i mitja de la nit.

La solidaritat amb una escola de l’Índia fa córrer els més petits del CIDE

Uns 3.000 participants han pres part en la cursa, i han aconseguit recaptar 11.000 euros

Continuen en dependències policials els 16 detinguts aquesta matinada a Palma

Romandran detinguts fins que passin a disposició judicial