X

Cáritas obri una botiga de roba reciclada a Manacor

La iniciativa cerca fomentar l'economia circular i la inclusió sociolaboral de persones en risc de vulnerabilitat

13/12/2021

Cáritas obri una botiga de roba reciclada a Manacor

Des d’aquest dilluns, els compradors que passegin pel centre de Manacor tenen al seu abast una opció de consum més sostenible. Càritas hi ha obert una botiga de Moda Re, on es pot comprar roba reciclada i ajudar, alhora, a persones en risc d’exclusió social.

La gerent d’Eines per Inserció, Jessica Sánchez, ha explicat que intenten contractar, sobretot, dones. Així, a la botiga de Manacor hi faran feina dues dependentes: na Fátima i na Zahara. Les dues joves, que tenen una vintena d’anys, agraeixen l’oportunitat que els ha donat la iniciativa i destaquen que el fet d’estar contractades per mitja jornada els permetrà compaginar la feina amb els estudis.

Totes les peces de vestir que es vendran a la botiga provenen de les donacions que rep Càritas. L’entitat recull cada any més de 1.000 tones de residu tèxtil, de les quals el 50 per cent es reutilitza i el 46 per cent es recicla.

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha beneït la botiga, que se suma a les altres dues que l’entitat té en funcionament a Inca i a Palma.

13/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris