X

Carme Sampol, Lina Mascaró, Encarna Piñero i Rosa Esteva, reconegudes amb els premis Dones empresàries

Uns reconeixements que atorga Unidad Editorial amb l'objectiu de visibilitzar la feina que fan aquestes dones referents en el seu sector

08/02/2024

Redacció

Unidad Editorial ha lliurat avui els premis ‘Mujeres empresarias’ a Mallorca. Uns reconeixements que volen servir per visibilitzar la feina feta per dones referents de diferents comunitats autònomes i sectors. És la cinquena edició d’aquests guardons que, per primera vegada aterren a les Illes Balears.

En un acte organitzat a la Finca Son Verí, a Marratxinet, han volgut reconèixer la feina de 4 dones d’àmbits molt diversos.

Carme Sampol ha rebut el premi a la millor trajectòria empresarial. La directora general del grup d’enginyeria ha explicat que és un reconeixement que rep en primera persona, però que “té molts noms: de la família, l’equip, els empleats, els clients i els proveïdors”.

Lina Mascaró, del grup Mascaró, ha estat reconeguda com a millor empresària innovadora i Encarna Piñero, com a millor directiva. La CEO del grup Piñero ha defensat que “s’ha de donar suport al lideratge femení i humà”.

Rosa Esteva, de la Fundació Cortana, no ha pogut recollir en primera persona el seu premi a l’impacte social.

La directora de la revista Telva, Olga Ruiz, ha explicat que són uns guardons que “volen posar la mirada en aquelles dones que estan fent coses extraordinàries i que no surten als mitjans de comunicació com mereixen”.

08/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris