política

Carmen Calvo assegura que l’aprovació del REB arribarà prest

La vicepresidenta del govern espanyol ha participat en un acte del PSIB junt amb la presidenta del Govern, Francina Armengol

Carmen+Calvo+assegura+que+l%27aprovaci%C3%B3+del+REB+arribar%C3%A0+prest

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, no ha avançat cap data d’aprovació del Règim Especial de les Balears (REB), però sí ha assegurat que arribarà prest. Ho ha dit en un acte de campanya del PSIB-PSOE a Inca on ha carregat contra els partits de dreta que, diu, volen tornar 40 anys enrere.

La número 2 de l’Executiu de Pedro Sánchez ha advertit als partits polítics de l’oposició que “Espanya es defensa dimarts que ve en el Congrés dels Diputats” donant suport als pressupostos generals de l’Estat d’enguany.

Calvo ha assenyalat que donar suport als comptes del govern de l’Estat és centrar-se en la “realitat” i no “treure a passejar els fantasmes”, per la qual cosa els ha demanat a aquests partits que “s’allunyin de les cavernes”.

 

Armengol assegura que el PSIB és l’únic partit que pot desenvolupar polítiques progressistes

La vicepresidenta de l’executiu espanyol ha participat en un acte amb els candidats socialistes als municipis de Mallorca majors de 20.000 habitants on també ha participat la presidenta del Govern, Francina Armengol, la qual ha afirmat que “encara queden moltes coses a fer” en favor dels ciutadans de les Balears i ha assegurat que el PSIB és “l’únic partit que pot continuar endavant el projecte progressista de les Illes”.

La presidenta ha dit que els socialistes “somiaven” fa quatre anys amb què “les coses es podien fer millor” davant les polítiques de retallades del PP, cosa que “ha quedat prou demostrat”.

Armengol s’ha congratulat que les Balears ha comptat aquesta legislatura amb una consellera d’Hisenda que és dona, Catalina Cladera, i que serà la candidata a presidir el Consell de Mallorca. La seva condició de dona, ha ressaltat, ha aportat una “visió diferent” a les polítiques econòmiques a Balears i ha suposat que la comunitat autònoma compti en 2019 amb el “millor pressupost de la seva història”.

En aquests quatre anys “la prioritat han estat les persones”, ha subratllat Armengol, que ha volgut agrair el seu treball als polítics socialistes que han gestionat aquests anys el govern de les institucions de les Balears. “Gràcies per deixar-vos la pell”, els ha dit la secretària general del PSIB.

També ha volgut agrair el suport que li han atorgat durant aquests anys a “la primera dona presidenta de les Balears” i a la “primer dona socialista” que està al capdavant del govern de la comunitat autònoma.

Armengol ha volgut esmentar entre els assoliments la creació en aquesta legislatura de 90.000 empleats, molts d’ells dones, la millora de la seguretat laboral, la consecució de la “pau a les escoles” i les millores sanitàries i socials.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Així serà la futura seu de la Simfònica

El Govern ja té l'estudi de detall i l'informe favorable de la Comissió de Façana Marítima de l'Ajuntament de Palma

Els treballadors de l’Ajuntament de Es Mercadal protesten contra la inacció de l’equip de govern

Comissions Obreres denuncia que les negociacions per elaborar la Relació de Llocs de Treball està bloquejada

El Constitucional admet a tràmit la llei balear de policies locals interins

El decret autonòmic podria vulnerar la llei nacional que determina que només poden exercir l'autoritat qui es tregui unes oposicions

Els antiautopistes lliuraran al Consell de Mallorca 4.000 firmes contra la via Llucmajor-Campos

Personalitats de la cultura i la societat civil han llegit un manifest