X

Carrers tallats, escorcolls policials i almenys set detinguts en una operació antidroga a Maó

Un gran dispositiu de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional s'ha mobilitzat simultàniament a tres barris, a més de dos escorcolls en es Castell i Ferreries

24/03/2023

Carrers tallats, escorcolls policials i almenys set detinguts en una operació antidroga a Maó

Redacció

Macrobatuda contra el narcotràfic a Menorca. De moment, s’ha saldat amb 7 detinguts i agents de la policia nacional i la guàrdia civil han fet escorcolls simultanis a set domicilis de Maó, es Castell i Ferreries. L’operació està sota secret de sumari.

L’operatiu contra el tràfic de drogues -que ha començat a les 5 de la matinada d’aquest divendres- continuava avui capvespre a Maó. Aquest és el moment en què s’ha dut a terme un dels darrers escorcolls a un domicili de la Costa de ses Piques, de Maó. Es tracta d’un operatiu antidroga coordinat per la Guàrdia Civil en col·laboració amb la Policia Nacional i una unitat de Seguretat Ciutadana de Palma, que ha desplegat gran quantitat d’efectius a tres barris de Maó.

Els primers dos detinguts han estat arrestats a les 10 del matí durant l’escorcoll duit a terme al camí de Santa Maria.

Mentrestant, tenia lloc un segon escorcoll -que ha durat més de 6 hores- en un pis del carrer de Sant Manuel, i que ha acabat amb dues persones més detingudes. Un gran dispositiu que ha mantingut el trànsit interromput al barri de Molí des Pla durant tot el matí i, expectants, els vesins.

En el mateix operatiu, al barri de Tanques del Carme, la Policia ha inspeccionat dos domicilis més, en presència d’un cinquè detingut. També s’han practicat uns altres dos escorcolls as Castell i Ferreries.

Fins ara, hi ha set persones detingudes. L’operatiu continua actiu i sota secret de sumari, instruït pel Jutjat número 1 de Maó. No es descarten noves detencions.

24/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris