societat

Carta d’agraïment del pacient ingressat a Son Espases per coronavirus

En la carta expressa l'alegria de tornar ser a casa i ha agraït el suport que tot el personal del centre ha donat a la seva família i a ell durant l'ingrés

Carta+d%27agra%C3%AFment+del+pacient+ingressat+a+Son+Espases+per+coronavirus

L’home que va estar ingressat a Son Espases per Coronavirus agraeix l’atenció rebuda per part dels professionals del sistema sanitari.  Així ho ha expressat en una carta adreçada a l’hospital, que Son Espases ha fet pública al seu compte de Facebook. En la carta ha explicat que tots els seus amics d’Anglaterra i França, que havien tengut símptomes lleus del virus, s’han recuperat aviat. I ha agraït el suport que tot el personal del centre ha donat a la seva família i a ell durant l’ingrés.

Aquesta és la carta d’agraïment:

”M’alegra confirmar que m’han donat d’alta de l’Hospital Son Espases; el meu estat de salut és bo i som feliç de ser a casa.

Tots els del nostre grup d’esquí, inclosos els 11 a Anglaterra i França, s’han recuperat aviat del virus. Tots hem tingut símptomes lleus i hem requerit tractament mèdic mínim durant el nostre període d’aïllament. Entenem que el virus pot ser perillós per a algunes persones, però també volem compartir fets importants sobre la nostra situació per ajudar a tranquil·litzar la gent.

Vull donar les gràcies a tot el personal de Son Espases que ens ha donat suport a mi i a la meva família durant el temps que hem estat a l’Hospital. Igualment, vull donar les gràcies a tots els professionals del sistema sanitari i de les organitzacions que hi estan relacionades a Mallorca i la Península. Finalment, gràcies pel suport que he rebut de la meva família, dels amics i de la població. Us estic molt agraït.

M’agradaria que es continuàs respectant la meva privacitat i la de la meva família.”

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Policia Local de Selva detecta bitllets falsos

No es descarta que pugui també afectar a altres bitllets

Finançament estatal per acabar, a partir d’abril, la restauració de l’Illa del Rei

En 11 anys ja s'ha invertit 1 milió i mig en la recuperació de l'històric edifici, construït el segle XVIII

Un advocat menorquí avisa: ‘Als capvespres, les víctimes de violència de gènere queden desateses’

Sant Lluís acorda per unanimitat demanar a l'administració que separi víctima i agressor en el jutjat i hi hagi psicòleg...

Covid Warriors vol ajudar Menorca a ser una destinació totalment segura

Presenta les seves propostes a l'illa per ajudar el sector turístic a combatre la pandèmia