X

Cas Sa Nostra: dos auditors asseguren que el valor de Son Bordoi és inferior als 74 milions d’euros

Aquests testimonis veuen poc probable que els concursos de les societats de Martí Gual ajudin a pal·liar el perjudici econòmic causat a la Sareb

01/06/2021

Cas Sa Nostra: dos auditors asseguren que el valor de Son Bordoi és inferior als 74 milions d’euros

Dos auditors asseguren que el valor econòmic de la finca de Son Bordoi, de Palma, no és de 74 milions d’euros. Aquesta és la xifra que aporten els administradors concursals de les societats de Martí Gual però ells consideren que el valor real és inferior. Durant la seva declaració, en el marc del judici pel cas Sa Nostra,  també s’han referit als terrenys de Son Morlà i Son Morlanet i han dit que el preu que la societat Nova Palmira va pagar per ells va ser molt superior al seu valor real, “perquè són terrenys rústics”. Han recordat que, quan Gual va adquirir els terrenys, es va subrogar als préstecs de més de 25 milions d’euros que, prèviament, s’havien concedit a Ibercon.

Aquests testimonis asseguren que la Sareb, la societat que va assumir els actius tòxics de les caixes, ha resultat molt perjudicada pels crèdits atorgats a Martí Gual. També han declarat que veuen poc probable poder recuperar el deute a través dels concursos de les societats de Gual.

Aquest dimarts, en acabar la vista, la jutgessa ha fixat el final del judici per al pròxim dijous. Ha dit que dia 3 està previst que les parts presentin les seves conclusions i informes.

 

01/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris