CIèNCIA I TECNOLOGIA

Cau Twitter per problemes en la implementació d’un “canvi intern” en la plataforma

Els principals problemes s'han registrat en les versions de l'aplicació de l'empresa per a escriptori, que no ha permès a alguns usuaris accedir a la xarxa social


Diverses funcionalitats de Twitter, com la que permet una vista prèvia de les imatges de continguts enllaçats, han deixat de funcionar aquest dilluns horabaixa, a conseqüència d'”algunes conseqüències no intencionades”, arran d’un “canvi intern” dut a terme per la companyia.

“Algunes parts de Twitter poden no estar funcionant com s’espera ara mateix. Hem fet un canvi intern que ha tingut algunes conseqüències no preteses. Treballam ara mateix en això i compartirem una actualització quan estigui arreglat”, ha assenyalat la companyia en el seu perfil oficial de la xarxa social en qüestió.

Els principals problemes s’han registrat en les versions de l’aplicació de l’empresa per a escriptori, que no ha permès a alguns usuaris accedir a la xarxa social. A més, els enllaços publicats en els tuits, com els que porten a una notícia, tampoc estan funcionant i quan s’hi clica es genera un error, en comptes de remetre a una altra pàgina.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |