mallorca

Cauen les reserves hoteleres a Sóller per les mesures restrictives

En el cas de Lloseta, bars i restaurants subsisteixen amb les terrasses i el menjar a domicili


Tot i acceptar la necessitat de la mesura per controlar l’avanç de la pandèmia al poble,  bars i restaurants de Lloseta critiquen la precipitació de la mateixa que els ha agafat amb les neveres plenes de gènere,  molt del qual és fresc, i s’acabarà tudant.  Bona part dels establiments del poble ofereixen als clients la possibilitat d’endurse’n el menjar a casa, però assenyalen que amb això no n’hi ha prou. Alguns bars, a més, han optat per millorar les seves terrasses amb estufes i carpes, però amb el mal temps que es preveu els propers diens pense que no els surtirà massa a compte obrir. En el cas de Lloseta ja hi ha dos establiments de restauració tancats per contagis per coronavirus.

La realitat de Sóller és molt diferent a la de Lloseta. En tractar-se d’un municipi eminentment turístic, l’afectació de la mesura és més gran. Des de l’Associació Hotelera han explicat que a les darreres hores s’han produit moltes cancel.lacions de reserves per al cap de setmana. A més a més,  des de la recentment constituida Associació de Restauradors, reclamen més ajuts per fer front a les pèrdues i critiquen que al poble s’hi apliquin mesures tan restrictives quan els veinats poden anar als bars i restaurants dels pobles del costat. En el cas de Sóller, alguns establiments romanen tancats perquà asenyalen que no els surt a compte romandre oberts.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Pollença tendrà tres noves rotondes abans d’acabar l’any

Serviran per incrementar la seguretat dels conductors i per embellir les entrades del municipi

Mallora es vol consolidar a FITUR com una destinació prioritària per al mercat nacional

L'illa es promocionarà com una destinació MICE, esportiva, cultural i oberta durant tot l'any

Turisme de luxe, un valor a l’alça a Mallorca

Les immobiliàries asseguren que les previsions per a aquesta temporada són encara millors que a l'anterior

Llum verda a la nova depuradora de Can Picafort

L'Ajuntament murer va presentar un recurs contra la negativa de Santa Margalida d'instal·lar aquesta infraestructura al seu municipi