societat

Els cavallistes i aficionats del trot, en peu de guerra per les deficiències de l’Hipòdrom de Manacor

Banys romputs, portes rompudes i el bar tancat són els principals problemes dels aficionats


Fa unes setmanes que a l’Hipòdrom de Manacor es respira un cert malestar entre els cavallistes i els aficionats al trot als municipis de les rodalíes de la ciutat del Llevant. La problemàtica passa pel tancament del servei de bar o la mala situació en què es troben les instal·lacions. Instal·lacions que han quedat antigues i necessiten diferents reformes.

L’Ajuntament de Manacor, propietari de les instal·lacions, insisteix que la concessió de la gestió és de l’Institut Hípic de Mallorca, que depèn del Consell Insular, i és aquesta institució la que ha de fer les reformes pertinents. Per la seva part, el director de l’Institut Hípic de Mallorca, Jaume Ramis, assegura que fan feina per donar la concessió del bar de l’Hipòdrom de Manacor com més aviat millor. A més, reconeix, que necessita ajuda de l’Ajuntament per dur a terme les tasques de manteniment de les instal·lacions.

 

Però els que pateixen aquestes deficiències, cavallistes i aficionats, estan cansats de bones paraules i demanen que les paraules de les institucions es converteixin en fets. De fet, portes rompudes, banys romputs, pareds que necessiten una mà de pintura, a més del tancament del bar, són algunes de les deficiències que presenta la instal·lació.

Per la seva part, Ajuntament i Consell de Mallorca asseguren que fan feina l’un amb l’altra per pal·liar aquestes deficiències.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

DIRECTE: IB3 notícies


més contingut relacionat

Concert solidari de la Banda de Son Rapinya i 11 corals a favor de Mallorca Sense Fam

Interpretaran un repertori en el qual destaca l'estrena de l'obra "La Verònica" i la interpretació de la missa gòspel "The Gospel Mass" del compositor holandès...

28 municipis patiran demà talls de trànsit per la Mallorca 312

Hi haurà restriccions des de les 07.00 h fins a les 21.00 h al nord, la Serra i el llevant de l'illa

El Govern i l’Ajuntament de Campos tanquen el conveni de gestió del nou aparcament del Trenc

El Consistori el traurà a concurs públic amb una concessió per 4 anys

Torna a quedar desert el concurs de seguretat privada per a les festes de Sant Joan

L'Ajuntament de Ciutadella obrirà un període de consultes amb empreses del sector per modificar-ne les condicions per a un nou...