X

Cel tapat i alguns ruixats per començar la setmana

Aquest dimarts despertarà el dia amb cel bastant tapat i precipitacions que afectaran Menorca; a partir del migdia arribaran també a punts de Mallorca i de les Pitiüses

29/05/2023

Cel tapat i alguns ruixats per començar la setmana

Fotografia de Xisca Bauzà des de Cala Major.

El Temps

La setmana comença amb cel tapat i alguns ruixats, per la presència d’aire fred a les capes elevades de l’atmosfera. Aquesta situació es mantindrà molt semblant durant bona part de la setmana, i el vent bufarà en calma durant tots aquests dies, només al migdia entrarà l’embat, sobretot a Mallorca.

Aquest dilluns capvespre pot haver-hi ruixats, sobretot a les Pitiüses i punts de Mallorca; puntualment seran intensos. La temperatura màxima quedarà entre els 21 i 23ºC.

Per a aquest dimarts, començarem el dia amb cel bastant tapat i precipitacions que afectaran Menorca i a partir del migdia arribaran també a punts de Mallorca i de les Pitiüses. La temperatura continuarà sense canvis o pot pujar de manera molt lleugera.

Els següents dies seran pràcticament idèntics pel que fa a la meteorologia; el dia començarà amb bastants estones de sol, però a partir de migdia creixeran els niguls i tendrem ruixats i tempestes que puntualment podran ser intensos, malgrat que no esperam precipitacions generals. El termòmetre seguirà molt semblant, i els valors màxims es mouran entre els 22 i 24ºC.

29/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris