X

Cel tapat i ambient bascós, però a partir de divendres notarem la refrescada

Durant el dia d’avui continuarem amb temperatures màximes que quedaran entre els 30 i 34ºC. A partir del capvespre, podria caure alguna tempesta local

14/09/2022

Cel tapat i ambient bascós, però a partir de divendres notarem la refrescada

Fotografia d'Esporles feta per Jaume Busques.

Aquest dimecres ha començat amb rècords, i com és habitual darrerament, aquests rècords han estat per temperatures elevades. A l’Aeroport de Menorca la temperatura mínima ha estat de 28,8ºC i de 28ºC a Portopí. Són els valors mínims més elevats que s’han registrat mai en aquestes dues estacions. A la resta, els valors s’han mogut entre els 25 i 29ºC.

Durant el dia avui continuarem amb ambient molt bascós i temperatures màximes que quedaran entre els 30 i 34ºC. El cel romandrà tapat i pot caure algun ruixat acompanyat de fang. A partir del capvespre, no es descarta alguna tempesta local.

A partir d’aquest dijous començarà a davallar la temperatura, però serà sobretot entre divendres i dissabte quan notarem la refrescada, que serà important a totes les illes. Dijous i  divendres l’ambient serà molt variable i tendrem ruixats, però localment forts, sobretot durant les hores centrals de divendres. El cap de setmana encara quedaran niguls i algun ruixat dissabte, amb més sol per diumenge.

14/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris