SOCIETAT

Cent embarcacions omplen els seus dipòsits cada dia d’estiu a la benzinera del port antic de Ciutadella

El Club Nàutic, que la gestiona, hi fa ara obres per ampliar-ne el servei, que representa una de les seves principals fonts d'ingressos


Les obres de millora de la benzinera del Moll de la Trona, al port antic de Ciutadella, ja estan en marxa. La instal·lació portuària sumarà noves dependències que s’estan construint a l’interior del Passeig Marítim. 160 metres quadrats dividits en dues plantes que acolliran, d’aquí a tres mesos, oficina, magatzems i una bugaderia. El Club Nàutic de Ciutadella, que gestiona aquest servei des del 2019, hi haurà invertit, en aquesta ocasió, prop de 300.000 euros.

Amb una capacitat de 50.000 litres de combustible, per la benzinera hi han passat aquest estiu un centenar d’usuaris diaris. Un servei que s’ha convertit en una de les principals fonts d’ingressos del Club Nàutic amb més d’un milió d’euros anuals.

La seva concessió, igual que els amarraments del Moll de la Trona i fins la costa de Baixamar, no finalitza fins al 2043. En canvi, els amarraments de Cala en Busquets, on Ports projecta la construcció d’una marina seca, acabarà el 2023. Precisament, l’any del centenari del club, que compta a seguir- los gestionant en un futur.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |