societat

Centenars de noces i comunions s’ajornen a la tardor

És un sector fortament impactat per la crisi sanitària amb congressos i celebracions que s'haurien d'haver fet ja entre el març i l'abril

Centenars+de+noces+i+comunions+s%27ajornen+a+la+tardor

Centenars d’esdeveniments prevists per als pròxims mesos de maig i juny, com ara noces, comunions o aniversaris, estan sent ajornats al setembre o octubre i, en menor mesura, cancel·lats. És un sector fortament impactat per la crisi sanitària amb congressos i celebracions que s’haurien d’haver fet ja entre el març i aquest mes d’abril.

A sales de grans esdeveniments, com ara les Cases de sa Font Seca, a Palmanyola, pot arribar a haver-hi 900 persones. Des que començà l’estat d’alarma, s’hi haurien d’haver organitzat diferents congressos i almanco quatre noces cada setmana durant tots aquests mesos fins arribar a la tardor.

No obstant les reserves, totes s’han ajornat o anul·lat. Segons afirmen els professionals, la incertesa al sector és total i serà complicat sobreviure per a moltes empreses. Aquest estat d’ànim també s’estèn a les floristeries, les empreses de càtering o les de rebosteria creativa, que es nodreixen fonalmentalment d’aquesta mena de grans esdeveniments. Per això esperen poden tenir suficient liquiditat per poder superar la crisi economicosanitària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El decret de protecció de territori afecta 200 hectàrees de Palma

El text impedeix la urbanització de Son Puigdorfila

L’OSIB reprèn els concerts aquest cap de setmana

Les mesures de seguretat obliguen a adaptar els concerts a formats reduïts de músics

Les escoletes municipals es preparen per a la reobertura a la fase 3

La realitat social de cada municipi fa que en alguns centres puguin faltar places i en d'altres no arribin a...

Els sindicats vaticinen un ‘tsunami judicial’ de casos en reprendre l’activitat.

Denunciaran el Ministeri de Justícia perquè, asseguren, el retorn a la feina es fa sense poder complir les mesures de...