societat

Centenars de noces i comunions s’ajornen a la tardor

És un sector fortament impactat per la crisi sanitària amb congressos i celebracions que s'haurien d'haver fet ja entre el març i l'abril

Centenars+de+noces+i+comunions+s%27ajornen+a+la+tardor

Centenars d’esdeveniments prevists per als pròxims mesos de maig i juny, com ara noces, comunions o aniversaris, estan sent ajornats al setembre o octubre i, en menor mesura, cancel·lats. És un sector fortament impactat per la crisi sanitària amb congressos i celebracions que s’haurien d’haver fet ja entre el març i aquest mes d’abril.

A sales de grans esdeveniments, com ara les Cases de sa Font Seca, a Palmanyola, pot arribar a haver-hi 900 persones. Des que començà l’estat d’alarma, s’hi haurien d’haver organitzat diferents congressos i almanco quatre noces cada setmana durant tots aquests mesos fins arribar a la tardor.

No obstant les reserves, totes s’han ajornat o anul·lat. Segons afirmen els professionals, la incertesa al sector és total i serà complicat sobreviure per a moltes empreses. Aquest estat d’ànim també s’estèn a les floristeries, les empreses de càtering o les de rebosteria creativa, que es nodreixen fonalmentalment d’aquesta mena de grans esdeveniments. Per això esperen poden tenir suficient liquiditat per poder superar la crisi economicosanitària.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

La Guàrdia Civil consciencia els adolescents sobre les violències

Les xerrades, i els dubtes, no són iguals en un al·lot de 12 anys que en un altre de 16

ARCA treu el patrimoni simbòlic del Terminus

Es tracta d'un mercadet on es pot trobar des de mobiliari fins a estris de cuina o de decoració

Dissabte de bon temps i platja

No tots s'han remullat, l'aigua, asseguren, encara és freda