X

Centenars de persones participen de manera virtual a la Cursa Solidària del CIDE

L'Estat d'Alarma no ha evitat que es celebràs sa cursa i es poguessin recaptar doblers destinats a la Creu Roja

17/05/2020

Centenars de persones participen de manera virtual a la Cursa Solidària del CIDE

Manel Ferrera

La ja tradicional cursa solidària impulsada pel col.legi palmesà CIDE s’ha celebrat amb grups reduïts i mantenint totes les distàncies de seguretat. És un dels efectes col·laterals, un altre més, de la crisi desfermada pel coronavirus i el confinament. Però justament per això, al CIDE enguany tota la recaptació de la cursa solidària va destinada a aquells que ajuden les víctimes del virus. Més de mig milenar de persones hi han participat, això sí, no tothom al mateix lloc.

Aquesta és la imatge que any rere any veim a davant el col·legi CIDE: milers de persones participant en la cursa solidària. Enguany, però, tot ha canviat: només un grup de professors i veïnats de la zona s’han ajuntat per fer l’acte simbòlic de la cursa, a la franja horària permesa i amb les mesures de seguretat adequades.

La novetat enguany és que la cursa ha traspassat la frontera de Son Rapinya per arribar a altres indrets de Mallorca, on resideixen professors i alumnes, com per exemple Sencelles.

La cursa continua en marxa fins a les 11 del vespre. Queda, per tant, tot el diumenge per apuntar-se i col·laborar amb els 2 euros a una causa que combina l’esport i la solidaritat.

17/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris