X

Cerquen perfils de cuina i bar, ofereixen bons horaris i un pla de formació

Els hotels cerquen contractar ara per tenir les plantilles completes durant l'estiu

22/03/2023

Cerquen perfils de cuina i bar, ofereixen bons horaris i un pla de formació

Marta Bergas

Contracten ara per tenir els hotels atesos durant el punt àlgid de l’estiu. S’espera una temporada molt bona i hi ha molts de llocs de feina per cobrir, sobretot en els perfils de cuina, bar i pisos.

Per quarta vegada, els Hotels Viva fan una jornada de selecció de personal amb entrevistes al moment: “hi ha persones que demà mateix podran començar a fer feina”, explica Josep Damià Horrach, responsable de Desenvolupament de Recursos Humans d’Hotels Viva.

Un grup nombrós candidats el forma gent jove, estudiants en alguns casos, que no tenen experiència. És el cas de Pilar Frías, estudiant de Psicologia: “l’estiu passat vaig fer de cambrera i ara m’agradaria promocionar a recepcionista”, explica.

El mercat de feina en el sector de l’hoteleria és, ara mateix, molt dinàmic. S’hi troba el perfil del candidat que ja té feina i que en vol una de millor: “ja tenc feina de cambrera de pisos en un altre hotel, però vull augmentar de categoria, quedaré amb qui m’ofereixi millors condicions”, explica una sol·licitant de feina. 

Els 7 Hotels Viva, amb presència a la badia d’Alcúdia i a Cala Mesquida, el dia 6 d’abril estaran tots oberts manco un. Ara mateix, l’ocupació és del 70 per cent. Els establiments s’omplen i es necessita personal. La competència és forta, per això els ofereixen incentius: “bons horaris per poder conciliar i formació“, aporta Josep Damià Horrach, responsable de Desenvolupament de Recursos Humans d’Hotels Viva.

L’any passat vengueren 300 persones en aquesta Fira de l’Ocupació, 50 d’elles en sortiren amb feina.

22/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris