societat

Certificat de vacunació per entrar a Espanya a partir de dilluns

S'acceptaran com a vàlids els que hagin estat expedits per les autoritats competents els 14 dies posteriors a la data d'administració de la darrera dosi

Certificat+de+vacunaci%C3%B3+per+entrar+a+Espanya+a+partir+de+dilluns

A partir de dilluns, tots els viatgers que venguin de països o de zones de risc per la seva situació epidemiològica, podran presentar per primera vegada un certificat de vacunació per entrar a Espanya. S’acceptaran com a vàlids els que hagin estat expedits per les autoritats competents els 14 dies posteriors a la data d’administració de la darrera dosi.

S’ha d’haver completat el procés de vacunació i que aquest hagi estat autoritzat per l’organització mundial de la salut. S’haurà d’incloure el nom i el llinatge del titular, la data de vacunació, el tipus de dosi administrada i el país emissor.

Com a novetat, també es podrà acreditar la recuperació de la malaltia. Com a mínim onze dies després de la realització de la primera prova diagnòstica amb resultat positiu. La seva validesa finalitzarà als 180 dies de la presa de la mostra. Així mateix es preveu el certificat COVID digital de la Unió Europea quan entri en vigor la seva regulació. La resta de controls a ports i aeroports es mantenen amb la finalització de l’estat d’alarma.

Les modificacions estaran en vigor des de dia set de juny fins que l’Estat declari la finalització de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Fora mascaretes als espais a l’aire lliure, sempre que es respecti la distància interpersonal

També deixarà de ser obligatòria a les residències de gent gran i espais institucionalitzats on el 80% de la població...

Aplaudiments espontanis, a les 14:00 en punt del dissabte de Sant Joan

La intensa pluja ha dissuadit cap intent de celebrar un primer toc a Ciutadella

Ciutadella respira ambient santjoaner tot i la suspenció de la festa

El matí del dissabte de Sant Joan ha transcorregut entre brindis i berenars, però sense arena als carrers {rela} El...

La comissaria de Ciutadella, la primera de Balears en expedir el nou DNI

Amb la nova versió s'incorporen nous elements de seguretat