X

Chari Cruz, la mare del legionari mallorquí mort: “M’ho podrien donar tot, però això no em retornarà el meu fill”

La mare no vol saber res de diners, ni d'indemnitzacions

25/03/2023

Chari Cruz, la mare del legionari mallorquí mort: “M’ho podrien donar tot, però això no em retornarà el meu fill”

Tolo Leal

El judici contra els militars acusats de la mort del legionari mallorquí Alejandro Jiménez a Alacant durant un exercici, queda vist per a sentència. Un cas amb moltes arestes i moltes incògnites. Aquest dissabte es compleixen quatre anys de la seva mort. Hem estat amb la mare.

Alejandro Jiménez Cruz va morir durant un exercici de tir en el camp de maniobres. Al començament es va donar per fet que era un accident. Una tragèdia. Però amb el temps la història es va anar enterbolint, i el capità, que no era present durant l’exercici, hauria ordenat als seus homes que mentissin sobre aquest aspecte.

La Guàrdia Civil va desmuntar la versió que varen donar els comandaments. La bala no havia rebotat. Al “legionari Cruz”, el va matar una bala que li havia entrat pel pit. Suposadament, disparada pel seu mateix sergent. És el principal acusat.

Ara, el judici ha quedat vist per a sentència. La mare no vol saber res de diners, ni d’indemnitzacions. Per a finals del mes d’abril s’espera la resolució del cas, tot i que hi haurà al·legacions.

25/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris