X

Chk Chk Chk, Gazzi, Mall Grab, Ombra i la festa Flexas completen el cartell de la 6a edició del Mallorca Live Festival

S'uneix al festival la XV edició dels Premis MIN, celebrats per primera vegada a Mallorca i presentats per Samantha Hudson, confirmada també per a la festa Flexas

28/03/2023

Chk Chk Chk, Gazzi, Mall Grab, Ombra i la festa Flexas completen el cartell de la 6a edició del Mallorca Live Festival

Redacció

El Mallorca Live Festival ha tancat el cartell de la seva 6a edició, que tendrà lloc els dies 18, 19 i 20 de maig del 2023 en l’Antic Aquapark de Calvià. El festival mallorquí ha confirmat !!! (Chk Chk Chk), Gazzi, Mall Grab, Ombra i ha anunciat els artistes que formaran part de l’Escenari Flexas el dissabte 20 de maig. Aquesta és la darrera festa que s’uneix a les ja anunciades Cocoon i Sa Fonda, principals novetats d’aquesta edició.

L’organització ha presentat aquest dimarts la seva programació completa en una roda de premsa celebrada a l’Hotel EM Reina Victòria de Madrid, en què han participat Iago Negueruela, conseller d’Economia, Turisme i Treball; Andreu Serra, conseller de Turisme del Consell de Mallorca; Alfonso Rodríguez Badal, batle de Calvià; Álvaro Martínez, director del Mallorca Live, i Sebastián Vera, director artístic del festival.

A l’acte de presentació, també hi han assistit l’artista Samantha Hudson, una de les protagonistes de la festa Flexas, juntament amb Mind EnterprisesJoe CrepúsculoHidrogenesse + Banda Municipal de Calvià, Loco MíaPutilatex, La Prohibida i Algora, Toni Bass, Aina Losange, Sandra LoveCascales, LVL1, MueveloreinaMegane Mercury + Nicki Lauda i el popular Bingo Jamón, amb La Terremoto de AlcorcónFeldene.

Es tanca, així, un cartell que ja recollia grans noms nacionals i internacionals, com Black Eyed Peas, The Chemical BrothersThe Kooks, Quevedo, Vetusta Morla, Bomba EstéreoPeggy Gou, Moderat, Black Rebel Motorcycle Club, Natos y Waor, Viva Suecia, The Dandy Warhols, Ayax y ProkSecondThe Reytons, León BenaventeGinebras, Helena HauffSven Väth (Cocoon), CarlangasYendry y Seun Kuti & Egypt 80, entre molts d’altres, que es repartiran entre un total de 5 escenaris: Escenari 1- Estrella Damm; Escenari 2 – INNSIDE by Meliá; Escenari 3 – ENDESA (patrocinador sostenible del festival); Escenari 4 – Baleària i Escenari 5 – Radi 3.

Entrades

Les entrades de dia i els abonaments es poden adquirir des de 59 € a la web del festival i a la seva ticketera oficial See Tiquets. Els abonaments des de 119 € ja s’han esgotat, però estan disponibles els últims 500 abonaments des de 124 €.

Col·laboració amb els Premis MIN

El Mallorca Live Festival ha anunciat la seva col·laboració amb els Premis de la Música Independent (MIN), que se celebraran per primera vegada a Mallorca el dimecres 17 de maig. El XV lliurament d’aquests guardons, que tendrà lloc a l’Auditorium de Palma i estarà presentat per l’artista Samantha Hudson, s’uneix al Mallorca Live per celebrar una setmana plena de música a l’Illa.

28/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris